Om oss & kontaktuppgifter

Har du kommentarer eller frågor gällande Café Berlin – Musikalen om Aimée & Jaguar tveka då inte med att kontakta oss!
Du når oss lättast på e-post info@cafeberlin.se
Vill du prata med oss i telefon kan du ringa vår producent Anett på +46 (0)705944109

Karl Runqvist är projektets initiativtagare och regissör.  Karl har arbetat inom kultur- och eventbranschen i hela sitt liv. Totalt har han gjort hundratals teater-, live- och eventproduktioner både som regissör, konstruktör och scenograf. I dag driver han företaget Runda Idéer AB i Karlstad där bland andra Oscarsteatern, Östgötateatern, Stadsteatern i Stockholm och Wermland Opera är kunder. 

Anett Refseth är projektets producent och pådrivare. Anett började sin yrkeskarriär i Oslo inom finans- och rederinäringen som projektledare och finanschef.  Efter ett par år i Venezuela flyttade hon i 1999 med sin familj till Värmland. Genom sitt företag Raka Produktioner tar hon uppdrag som producent och projektledare inom tv, teater/musikal – och eventproduktioner.  

Karl Runqvist

Gustaf Bohlin

Dan Enwall

Gustaf Bohlin komponerar musiken till Café Berlin. Han är utbildad på Musikhögskolan Ingesund och jobbar till vardags som musiklärare på Sundstagymnasiet i Karlstad. Gustafs breda erfarenhet på scenen som musiker, sångare och skådespelare kombinerat med hans arbete som sånginstuderare och kapellmästare har gett honom en sällsynt bra inblick i vad som krävs för att skriva en riktigt, riktigt effektiv och känslomässigt laddad musikal.

Dan Enwall blev 1982 känd som Sveriges yngste revymakare. Då var han 18 år. Sedan dess har han fortsatt. Inte med att vara yngst, men med att skriva, och såhär nästan 40 år senare har han hunnit med cirka 300 originalmanus och översättningar — framförallt för scen och teater. 

1986 kom Dan in i tidningsbranschen, och idag är han chefredaktör på tidningen Fryksdalsbygden

Oskar Nyström är projektets kommunikatör. Det är han som hjälper oss slipa på det mesta som når dig. Den här texten till exempel. Oskar driver till vardags Studio Nyström där han producerar ljud till film, podcast, musik, liveföreställningar och event.

Foto: Severus Tenenbaum

Värmlandsteatern 
Världspremiären går av stapeln på Värmlandsteaterns hemmascen Tempelriddaren i oktober 2022. Teatern ser fram emot samarbetet med produktionsteamet bakom Café Berlin där vi tillsammans förverkligar gemensamma drömmar.

Decision By Heart

Decision By Heart är webbyrån som snickrat ihop denna eminenta webbplats. De sitter på Östra Torggatan 10 i Karlstad, så behöver du hjälp med att nå allehanda digital mål är det bara att dansa in på kontoret så hjälper de dig att sätta skutan på rätt köl i den digitala mediastormen.

Decision By Heart en fullservicepartner för kunder som satsar på sina webbplatser, e-handelsplatser och digitala lösningar byggda i WordPress och WooCommerce 
med SEO och CRO.

Ta en titt bakom ridån på musikalen Café Berlin

När du prenumererar på våra låsta inlägg får du ta del av vad som sker bakom ridån på Café Berlin – Musikalen om Aimée & Jaguar.

Prenumerera