Häng med oss på resan

Du som är med och stöttar oss i arbetet med musikalen får:

  • Tillgång till hela arbetet med Café Berlin bakom kulisserna
  • Tillgång till alla våra artiklar och filmar
  • Biljetter till öppna repetitioner
  • Inbjudan till meet & greet med ensemblen och det konstnärliga teamet
  • Ingen bindningstid. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Varför prenumerera?

Café Berlin – musikalen om Aimée & Jaguar

Det finns många anledningar att stötta oss i arbetet med Café Berlin. Kanske gillar du helt enkelt musikaler lika mycket som vi och vill hjälpa oss att göra färdigt produktionen så att du kan gå och se den. Kanske är du nyfiken på hur det går till att göra en musikal och vill få en sällsynt inblick i hela processen bakom strålkastarljuset. Kanske tycker du att berättelsen om Aimée och Jaguar är så pass viktig att den förtjänar större uppmärksamhet.

Rätten att älska den man vill är fortfarande ingen självklarhet på många platser i världen. 

Vi som jobbar med Café Berlin har spänt bågen så hårt vi kan. Vi har siktet inställt på West End i London och Broadway i New York, och vi hoppas att du vill följa med oss på resan.

prenumerera

Vad går pengarna till?

Det bidrag som vi får av våra prenumeranter går i första hand till att säkerställa att musikalen Café Berlin håller så hög kvalitét som det bara är möjligt. Vi tar hjälp av yrkesproffs inom allt från mask och dekor till hemsideutveckling och grafisk profil, och allt kostar förstås pengar.

Vi som jobbar i projektet brinner för att Café Berlin ska få eget liv en vacker dag. Att den här berättelsen ska fortsätta berättas, kväll efter kväll, ute i världen. Därför jobbar vi vår beskärda del obetalda timmar, men vissa avgifter kommer vi inte undan. Vi är djupt tacksamma för allt stöd vi får, och varje krona räknas. 

Vad innebär det att ni visar upp arbetet bakom Café Berlin?

Det finns rakare vägar till musikalscenerna i Sverige än den vi har valt. Det vanligaste sättet är att sälja in en mer eller mindre färdig produktion till en teaterinstitution. Sedan sätter man igång och skapar, tillsätter roller, repeterar, marknadsför, säljer biljetter och öppnar dörrarna för publiken.

Det vi vill göra annorlunda är att låta dig ta del av hela processen. Vi vill visa när det går bra och när det går dåligt. Vi vill visa låtarna som inte kommer med i den färdiga musikalen, förändringarna i manuset, hur svårt det är att sätta — och få rättigheterna till — ett namn och en logotyp, audition-processen, research-arbetet, höjdpunkterna och svackorna… Allt, helt enkelt.

Genom att göra det är vi övertygade om att fler kommer att intressera sig för att arbeta inom musikal.

Och vem älskar inte behind the scenes-material?

prenumerera